Taggar

Nu har jag fixat så att det är färre kategorier och jag istället har taggar som jag lägger inläggen i, detta vet jag inte funkar helt smärtfritt ännu och jag ska försöka fixa det, behöver dock lite hjälp från Tim med det hela först.

Detta ska åtgärdas:

  1. Om du klickar på en tagg får du felmeddelandet ”Error 404 – Not Found”. Detta så åtgärdas iom att en ny .php-fil ska skapas, detta har jag tyvärr inte tillgång till utan Tim måste göra det åt mig. Sedan kan jag ändra i filen hur mycket jag vill.
  2. Listan med taggar nere i sidomenyn ska antingen flyttas till en sida (detta är dock krångligt och också något som Tim måste göra) eller så ska det ändras från en lista med en rad för varje tagg till en lista där taggarna separeras med kommatecken (har inte kommit underfund med hur detta ska gå till riktigt ännu).

 Önska mig lycka till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>