Mi pescado

Gunnar kommer hem på onsdag. Det är inte långt kvar nu, jag längtar verkligen! Det ska bli så skönt att han är här igen. Får se hur det har gått för honom nere i Vietnam också, om han tog någon medalj. Jag saknar honom. På fredag ska vi åka upp till farmor, och jag vet inte riktigt om det är bra eller dåligt. Jag skulle vilja tälta med Gunn en natt också, men jag tror han är ganska svårövertalad på den punkten. Jag frågade Ingrid vad hon trodde om saken, men hon uttryckte sig ganska tydligt att hon trodde att det skulle vara omöjligt att få med honom. Fast hon känner ju inte Gunn överdrivet bra heller. Frågade även Kalle vad han trodde om saken och han sa nog att det skulle kunna gå med lite övertalning, om jag t ex berättade vilka underkläder jag skulle ha på mig. Jag sa att då skulle jag banne mig ha några som han inte kunde få av, innan jag insåg att det kanske inte förstärkte min övertalningsmetod. Gunn lär väl antagligen läsa det här innan jag hinner ta upp med honom att jag vill åka och tälta så då är det nog redan ganska kört.

(fast gunn, mitt tält är litet och mysigt… sådetså :p)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>