Dröm: Stenkulor och hundvakter

Drömd natten till 28 juli 2007

Jag var ute och cyklade med någon kille som jag inte vet vem det var. Vi gick in i en affär och plötsligt så var Armand med oss. Vi hade hundar också, jag var hundvakt åt en, men jag minns inte vems den var. Sedan gick vi ut till cyklarna och jag gav bort den lilla vita hunden till ett äldre par som gick in i affären. Jag och killen skulle cykla iväg, och så frågade jag Armand som gick efter oss:
”Har inte du någon cykel?”
Han sa att han hade det och gick för att hämta den. Vi skulle cykla till ett ställe och under tiden förvandlades den okända killen till Gunn som hade en rosa jacka. När vi kom fram till stället var en massa folk där och en till Gunn. Den nya Gunn skällde ut Gunn med den rosa jackan och sa att han aldrig skulle ta på sig en rosa jacka. Jag visste att den nya Gunn var den riktiga Gunn, men ändå så ville jag inte låta den Gunnar med rosa jacka gå, för han var ju också en som Gunn. Tillsist så försvann rosa-jackan-Gunn och jag och riktiga Gunn satt i ett rum fullt med folk. Gunnar hade en påse med batterier som han inte visste var han skulle göra av, vi skulle lösa det på något sätt. Vi hade i alla fall en lektion där och där var en kille som jag känner igen, men jag minns inte från var, i drömmen var han i alla fall från SH. Dessutom var Elin från min klass i högstadiet där, hon ropade någonting till mig och skrattade. Jag skrattade tillbaka, för det hon sa var ganska roligt. Så hade vi en övning i rättstavning och känslor. Läraren sa två alternativ, en elev fick gå fram och skriva upp dem på tavlan, sedan fick man räcka upp handen för det alternativet man tyckte var mest tilldragande. När den här killen som jag kände igen, som i drömmen var från SH, skulle skriva, hade han svårt att stava till ”gifta sig”. Jag fick skriva istället och hade tydligen jättesvårt att stava, alternativen var ”gifta sig” eller ”vara kär”. I vilket fall, nu hade jag en låda där Gunn kunde hälla ner sina batterier i, fast han sa att den var för liten, men jag sa att det var den inte alls det. Så han hällde, men de fick inte plats. Det berodde på att lådan hade olika fack och han hade hällt alla i ett av facken. Fast nu var det inte batterier längre utan stenkulor, sådana man spelar med. Jag la på minnet att jag skulle sortera dem i de olika facken efter färg sen och tvinga Gunn att hjälpa mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>