Går framåt iaf…

Tja, jag har suttit och pysslat med översättningar i alla koder och sånt, snyggat till det och fixat så det blir mer personligt. Jag har lärt mig lite om php nu bara genom att göra detta. Kunde ju ingenting innan, men jag antar att det är bäst att göra såhär… det var ju så jag lärde mig html ^^ I vilket fall, nu ska det mesta fungera och det ser väl ut som det ska… det är bara bilden däruppe som ska ändras och bloggrollen som ser lite mysko ut, men jag väntar med det tills timmulin kan hjälpa mig. Flytten från LJ får också vänta tills dess att jag kan ladda upp filer här eller att tim-timmulin tar dem via sig.

 Nu ska jag gå och se på trollkarlen från Oz, eftersom min stackars pappa verkar sitta där själv. Jag slår vad om att han kommer koppla om så fort jag har satt mig ner.

En reaktion på “Går framåt iaf…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>