Dröm: Zirius pussas!

Natten till 2007-07-07

Inatt drömde jag att jag och min lillasyster var på en FeFo-träff i ett stort hus som Zirius höll i. Jag stal Zirius nycklar, han hade nycklar till allas rum som de bodde i. Jag tyckte att det var jättekul och alla administrativa personer på Fenixforum satte igång att leta efter de där nycklarna. Efter två dagar eller något såg jag Zirius (fast han såg inte ut riktigt som i verkligheten) då han ville gå in i ett rum. Jag sa:
”Jag tror du behöver de här va?” och räckte honom hans nycklar.
”Åh tack så jättemycket”, sa Zirius.
”Tacka mig inte, det var ju jag som tog dem”, svarade jag.
Fast Zirius var jätteglad ändå och kramade mig och gav mig en puss på kinden.

Jag drömde en massa mer saker också som hände på träffen, jag har för mig att Zirius och alla moderatorer hade bildat en ondskefull rörelse eller något i början, men mycket mer minns jag inte. Sen hade jag lite andra drömmar efter det också, men som jag inte heller kommer ihåg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>