Dröm: Tävlingar och sex på kinesiska

Dröm drömd natten till 6/7 2007

Jag skulle spela någonting som liknade laserdoom med min klass och Gunnar skulle vara med. Fast det var inte laserdoom, utan mer som ett rollspel och rummet man var i var vitt och längst väggarna var det uppbyggt av färgglade mjuka bollar och kuber i ungefär samma nyanser som bollarna i bollhavet på McDonalds. Gunn skulle spela polis och för att kunna spela den rollen behövde han ungefär en halvtimmes utbildning. När han borde vara färdig med den kom jag ut ur spelrummet och letade efter honom. Han fanns ingenstans. Jag ringde till hans mobil och han sa att hans föräldrar hade kommit och hämtat honom för han fick inte vara ute längre, då blev jag arg och sa att så kan de inte göra! Han skulle ju umgås med mig, har de ingen respekt för att jag också vill umgås med honom, tyckte jag. Jag hörde hans pappa säga någonting till honom i bakgrunden och Gunnar svarade honom ilsket.
”Vad sa han?” frågade jag.
”Han undrade varför jag inte hade sex nu, och jag sa att det var för att de tagit mig därifrån!”
Jag sa åt Gunn att han skulle tvinga sina föräldrar att köra honom tillbaka så han kunde spela polisen. Då kom min klass ut från rummet och Calle sa till mig att tiden ändå var slut nu så det var ingen idé.

Lite senare satt jag i en soffa med klassen i ett rum i det huset vi spelat det där spelet och pratade. Då ringde min mobil och jag svarade. Det var någon som sa att jag hade missat en mattetävling som jag skulle varit på samma dag och jag svarade:
”Shit var det idag!”
Jag blev jättesur på mig själv eftersom det hade varit en stor chans för mig. De hade tagit ut de bästa eleverna från varje skola för att vara med i tävlingen och det skulle vara jättestort. Lite senare, fast det var en annan dag i drömmen, på samma plats då jag gjorde samma sak ringde telefonen och en man sa att jag missat ett fysikprov som jag skulle skrivit dagen innan som var inför en tävling.
”Visst ja! Den var ju igår!” svarade jag. ”Finns det någon möjlighet att jag kan göra det nu i efterhand.”
”Ja, det är ju om du kan ta dig hit till Motala imorgon eller så”, sa mannen.
”Motala!? Vem fan åker till Motala?” svarade jag irriterat, sen kommer jag inte ihåg mer av drömmen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>