Dröm: Öva i smyg med nya byxor…

Drömda mellan 3 och 4 juli 2007

Först drömde jag att jag skulle åka till farmor, jag skulle dit med Gunn. Eftersom jag har börjat spela dragspel vill hon och självklart Rune som jag lånat dragspelet av lyssna när jag spelar. När jag kom hem till farmor, tillsammans med Michan och inte Gunn, var hon inte hemma, men vi gick in ändå. Jag kom på att jag var jättedålig på dragspel. Därför var jag tvungen att öva på det, men utan att farmor och Rune märkte det. Så jag började leta efter det lilla svarta dragspelet hemma hos dem, men det gick inget bra. Jag hittade ett piano man spände upp över axlarna som jag först inte förstod vad det var, jag tästade att ta på mig det och frågade Michan om det såg rätt ut. Hon ryckte på axlarna och sa att det gjorde det nog. Sen hittade jag dragspelet gömt vid sidan av Runes skrivbord, men jag hann knappt peta på det innan han och farmor kom hem. Jag och Michaela skyndade ut i hallen och hälsade på dem…

Sedan drömde jag en annan dröm. Jag umgicks med folket, men plötsligt ville Adam gå iväg med mig så vi började gå därifrån var vi nu än var. Jag minns inte så mycket av promenaden men jag vet att vi gick förbi en busshållplats och några affärer och någon restaurang där det tydligen satt någon vi kände igen. Sedan kom vi fram till H&M som hade varit Adams mål, han sa att han skulle köpa nya byxor. Det var ett par trekvartsbyxor som fanns i olika färger, men jag kommer ihåg att ett par var vita och alla hade mönstret av stora blommor längst ner (samma mönster återfinns på badbyxor i the Sims fast då med blommorna över hela badbyxan). Jag frågade Adam om han skulle köpa de byxorna eftersom att han hade ett par badbyxor med samma mönster, och han sa att så var det. Jag tyckte byxorna satt väldigt högt upp och plötsligt gick en sak upp för mig och jag frågade:
”Är det en såndär där underdelen sitter ihop med en överdel?”
”Mm”, svarade Adam.

En reaktion på “Dröm: Öva i smyg med nya byxor…

  1. Rävöra

    Jag ska åka med gunn till farmor och jag ska spela dragspel då för att visa vad jag har lärt mig, så den biten är inte konstig, frågan är vad michan gjorde där.
    Den andra drömmen är mer lättolkad, stafettskrivningen som vi har på vårat forum har förvandlats till någon form av adam/matilda, därför var det adam. Byxornas mönster kommer från sims och H&M antagligen för att jag lästa om nya expansionspaketet till sims förra veckan. Det där med att byxorna satt väldigt högt upp kommer ifrån att jag bad min syster hålla mina byxor igår när jag plockade fram kläder, de nåtte henne straxt under brösten x)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>