SH och Alkohol

I tisdags gick jag ut men Armand och Viktor, vi drack ”lite grand” – lagligt! Jag fick i mig en cider, ett glas vin, en alkoläsk och en bailey’s. Bailey’sen smakade choklad, den var faktist riktigt god. Armand blev inte så drucken av sig, till skillnad från mig och Viktor. Viktor blev läskig. Han frågade mig vid flera tillfällen om Gunn verkligen existerade, och med det som erfarenhet av en full Viktor ska inte han ut och dricka utan övervakning. Han kan ju börja stöta på någon ;)

Gissa vem som har börjat rollspela på SH igen? Jag, jag, jag. Det är underbart och jag vill aldrig sluta igen. Mathilda börjar få kompisar och Diemos spelar bra i laget, Lucy har blivit antagen till Quidditchlaget och Max har börjat ettan. Dessutom ska jag spela Cronus som ska bli stöta på Amanda Bones, det låter så roligt. Och jag blir så gla’, tralla lalla laa!

Amor captem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>