Jag lever :o

Övningskörde idag. Först till Edsberga, och mamma satt och skrek i baksätet. Sedan när vi åkte hem körde jag från sturefors centrum och hem, mamma skrek inte fullt lika mycket. Sedan vi släppt av henne och systrarna åkte jag och pappa runt lite, och jag försökte backa – det gick uruselt. Jag vill aldrig mer backa i hela mitt liv. Jag skakade i hela kroppen när vi väl var hemma igen och jag är glad att jag inte körde på något, för det skulle nog inte förvånat mig om jag gjort – så dåligt gick det. Så fick jag motorstopp 320 gånger i rad på samma ställe. Jättejobbigt :( Jag vill inte ta körkort.

Linnéa dansade balettkonsert idag (Julia, Clara och Kussekin också). Jag och Gunn kollade på den. Det var faktist riktigt bra, de berättade en jättefin berättelse med dansen. Nu vill jag gå och dö någonstans tills jag kan andas normalt igen efter körningen.

andas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>