Fridfull

I fredags var jag med Gunn, först gick vi på stan för att hitta en klänning till mig och jag pekade på eventuella julklappar han kunde köpa till mig. Klänningen jag hittade på Vero Moda var ganska enkel men jättefin. Jag ska försöka leta fram min vita sjal och ha till den på nyår och någon form av rött i håret. Sen gick vi hem till Gunn. Vi hade trevligt och myste och till kvällsmat åt vi pasta med bacon och ägg-nåntingintesåjättegott. Vi pratade en hel del och det var härligt (jag borde bygga på en min ordlista med adjektiv känner jag). I fredags spelade Gunn in när han åkte skridskor till deras film i klasskampen som jag inte är överförtjust i. Den blev jätterolig sen när vi åkte och klippte ihop den hos Lisa (en klasskamrat till Gunn), jag gillar fortfarande inte det att hela skolan ska se det… menmen, det är upp till Gunn att avgöra. 

Bappe (bildläraren): ”Oh! … Jag tycker det är så vackert när han är i sin flickväns hår.”     -.-

Even though I didn’t say what I wanted to say (because I was scared) I feel happy, and such a happiness then.Jag känner mig så lycklig, fridfull på nåt sätt.  Jag har tråkigt, visst, men ändå känns det som om jag bara skulle kunna ”fade away”… det känns så härligt inuti på nåt sätt. Allt känns bara perfekt, och jag kan inte beskriva hur, och knappt varför heller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>