Hogwarts.nu lägger ner

Jag är så sjukt nära att börja gråta. Hoggy lägger ner och allt som betydde så mycket för mig kommer att försvinna. BananKajal skrev också ett jättefint inlägg i Korridoren.

Fiction… Kommer ni ihåg?
BananKajal
Datum: 4/11 01:28
Någon här som är kvar från den ”gamla” fiction-tiden? Typ två år sen eller nåt? Jag var väldigt aktiv där då med Rawien Ravenclaw.. Jag kommer främst ihåg från den tiden Kaitie Bell, missmonroe och någon till jag inte kommer ihåg namnet på som ingick i deras trio. Det var liksom, stjärnorna i fiction då. Och Rabastan Lestrange kommer jag ihåg för Like Dolphins Can Swim.. :’) Som jag turligt nog har kvar på min dator. <3
Sen givetvis min egna fic. Vad var det den hette nu igen.. Handlade i varje fall om Draco och Harrys barn, Lucilla och Charlie.. xD
Hm just ja, Miss Vasques (förlåt om det är nåt stavfel..) var ganska aktiv här då, eller har jag fel? Samma med Lilyan Lily. :’)

Vad är det ni kommer ihåg mest ifrån fictionforumet?

Hon omnämnde mig som en stjärna, och det känns. Jag kan inte förstå att folk kommer att minnas mig. Jag har gjort mig själv känd och de kommer att minnas HOT och KÅT för deras förkortningar och att de ännu inte lyckats lista ut vad KÅT är. De kommer minnas mig, och jag känner mig som världens lyckligaste människa.

Linnsson
jag minns självklart den trion med missmonroe, kaitie bell och wolfana vare va?
och hela den datan sätter fyr-grejen.
åsså när de där pinglorna, typ powerpuffpinglorna eller vad de kallade sig härjade runt där och snacka om förtryck mot knappnålar och allt möjligt. Det var väl typ en kupp mot prefekternas stränga regler med svordomar mm.

Det där var på den tiden jag var aktiv i fictionforumet. jag älskar den tiden <3

So do I. Det var fantastiskt. Jag minns då jag, Hanna och Rannva började skriva Kära Dagbock. Det var en fantastisk tid, vi var berömda och älskade och vi skrev av hjärtans lust. Sen hände något… Jag har mina teorier:

Kaitie Bell
prefekterna bestämde sig för att förtydliga alla regler och förvandla våra bonusar till censur och nollningar.

Hogwarts.nu always in my heart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>