Vad händer med mig? :o

Idag fick vi tillbaka proven i Latin, jag hade 61,5/62. Självklart hade Gunn full poäng, men ändå, jag är nöjd. Att jag var nöjd fick till senare följd att jag fick en lång föreläsning av Julls hur glad man blir om man får bättre resultat än Gunn på ett prov, jag orkade inte lyssna. Vi slutade en timme tidigare idag, samtidigt som E:arna. Gunn skulle ha kinesiska då, jag gick till bussen. Hann med 16:13 bussen för omväxlings skull… Imorgon ska jag ha Vattenprojektsprov, och antingen så fattar jag allting eller så har jag missat hälften som provet handlar om. Pratade med Tim nyss, han är sjuk, ska till doktorn imorgon. Jag är helt konstig, jag bara sitter och skakar till och från. Loggade in på #hoggy för att bli på bättre humör vilket fick till följd att jag bara blev arg på mig själv för att jag måste plugga. Håll om mig. Jag vill sluta skaka, det är läskigt.

<Toxaz> Funderar på att sova eller något
<Golvmopp> Samma här
<Foxears> jag funderar på att slänga mig på närmsta buss hem till pelli, men jag tror att jag ska låta bli med det O_o

Det går en buss 22:58

Vad händer med mig? *rädd*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>