Dansdöden

Latinprovet var enkelt. Väldigt enkelt, förstår inte vad som tog alla sådan tid. Det är bara det att jag går aldrig först på ett prov, detta resulterade i att jag läste igenom det fem-sex gånger innan jag gick. Gunn fyllde år också, gav honom Något kreativt (en dikt), Något roligt (skämtbok), Något fantasilöst (0.5penna), Något gott (Noblesse-choklad).

Hade dans idag. Det var bara snurrar, och då menar jag verkligen det. Vi fick surra hela tiden. Tjejerna fick snurra från ena sidan rummet till andra som en övning. Efter det hade jag ingen kontroll alls. Jag hade ingen aning om vad jag höll på med, och jag blev inte mindre snurrig av dansandet då vi skulle praktisera snurrarna i buggen. Jag var mer borta än jag kan minnas mig varit då jag druckit, och jag vart jättefnittrig. Detta resulterade i att jag fnittrade hela tiden när jag dansade med nån kille, jag tror inte ens han var bra… jag var verkligen helt lost. Sedan när jag kom hem fick jag huvudvärk och det kändes ungefär som jag kan tänka mig en baksmälla känns (för de stackarna som fått det). Jag var jättetrött, jag är jättetrött, och jag ska sova nu. Undrar just varför Gunn inte svarar på msn… kanske han gått och lagt sig, men han har inte sagt gonatt. Aja. Nu ska Matilda sussa sött.

Vita nos non vexat.Och jag måste bara skriva om hur underbart dofter är. Alla har sin egen doft, och den hittar man lättast bak i nacken. När andra dofter påminner en om någons doft minns man personen. Jag älskar att dra in lukten av Gunn, surprise! Det är en underbar sak att spara på, längta till och få igen. Älskar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>