Latinprov på gång

Imorgon ska vi ha latinprov och jag har pluggat glosor i stort sett sedan jag vaknade (vilket iof inte var så tidigt). Jag kan översätta alla från svenska till latin, men tvärt om är jag osäker på… men det ska nog fixa sig imorgon. Gäller bara att tänka lite så ploppar det fram. Har också bestämt vilken kärleksdikt jag ska ta till engelskan, och jag ska inte ta Phrases that just doesn’t fit (som jag skrev i juni), vilket jag tänkt först. Det passar inget bra att läsas från papper. Den ska bli uppläst. Istället ska jag ta min två år gamla dikt Stop it friend! som har mer känsla än den förra. Dessutom rimmar den.

Ytterligare slutsatser
11. Datorer är till för att vara avstängda
12. Pappa läser inte böcker, han köper dem bara för bildernas skull
13. Dagdrömmar är läskigt vackra
14. Min självdiciplin är nästan omärkbar, Pauls är mindre

Pax tecum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>