17114

Nyss, när jag hade ätit och gick ner från övervåningen tillbaka hit drabbades jag av en jätteläskig känsla. Det var den där känslan jag hade ibland när jag skrev HP-Namnlös och det var känslan av Harry och Cho och Ginny och alla konstiga kärleksproblem och allt krångel som var med i den. Det var riktigt äckligt, som om jag gick flera år tillbaka i tiden och jag höll på att skriva den nu och den inte alls var gammal och nedlagd. Känslan varade visserligen bara i ett par sekunder innan jag drabbades av tanken att jag hade en läskig känsla och den var som bortblåst. Lite lagom trevligt sådär.

I fredags var jag hemma hos Gunn, sov över för sista gången (enligt mamma). Jag kommer inte få sova över där längre för att han inte fick sova över hos mig när han var här. Elakt. Vad hon är tror det har med att göra så har hon fel. ´Vi såg på politiska debatten och Speed och hade allmänt mysigt. Jag var lycklig och kännde aldrig att det riktigt var något som jag behövde säga med inte frågade. Igår när vi hade gått upp så åt vi choklad till frukost och jag började räkna matte efter ett tag, han hjälpte mig. Speciellt med A = k * Vp (för en sfär) som inte såg alls kul ut, men var rätt okej när jag (inte utan hjälp förstås) räknat klart den och förstått. Jag känner mig duktig som förstod det, men under tiden jag räknade kände jag mig till och från som en blond samelev. När jag kom hem friade jag till Gunn över msn, han sa nej ;) Så satt jag uppe halva natten (till halv 4) och planerade på Alt Drake.

Love is

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>