Te amo.

Jag vill inte att du ska tro att jag åkte hem för att jag inte vill vara hos dig. Det vill jag mer än allt annat, och det borde du veta. Dessutom så råkar det hända sig så att jag nu älskar dig. Det är inte mitt fel. Du är underbar.

Var hos Gunn idag. Cyklade hemifrån straxt efter halv tio och kom hem tolv på kvällen. Underbart. Vi såg på Pirates of the Carabean the Black Pearl (dvs 1:an) och myste. Det var alldeles fantstiskt, och jag har inte varit så glad på länge. Glad är fel ord i det här. Lycklig stämmer bättre. Sen så råkade han somna lite sådär, men jag hade panik (ångest). Jag var tvungen att åka hem, det visste jag, men jag ville inte. Skulle jag ringa mamma och säga att jag cyklade en mil på morgonen istället? Nej, jag visste inte. Tillsist åkte jag. Utan att ha det jag ville ha sagt sagt. Han sov ju. Han var trött. Finns inte mycket som är bättre än att se någon sova, honom sova va. Vackert! Ska jobba klockan tio… måste sova nu.

So long.
Vill bara krypa ihop hos dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>