Dröm: Rymning och Partaj!

Drömmar mellan lördagen den 22/7 och söndagen den 23/7
Det var mitt i natten och jag och Karin (från kören) klättrade i träd. Det var ett stort träd, antagligen en ek, utan löv på. Jag klättrade högt upp i trädet och hängde av mig min kamera på en gren. När jag skulle klättra ner igen höll jag på att glömma den, men Karin påminde mig. Nere på marken satt Dennis, min katt, och kollade på. Då ringde min mamma och undrade vart jag var och sa åt mig att komma hem genast. Jag svarade att jag klättrade i träd och att Dennis var där. När jag lagt på sa jag till Karin att mamma var på väg och vi kastade oss på våra cyklar för att fly. När vi cyklade upp för en trappa (don’t ask) kom mamma med bilen och jag blev så illa tvungen att hoppa in i den.

Efter det drömde jag att jag var på en fest med folket, men jag kunde inte hitta Gunn någonstans. Så jag gick ut och mycket riktigt där vid cyklarna stod han och tog på sig hjälmen för att åka hem. Där stod även Karl vid sin cykel, med armen om Ingrid och Armand stod en bit ifrån och av någon anledning var han iförd Annikas potthjälm. När jag gick förbi honom sa han:
”Hej Matilda.”
”Känner jag dig?” sa jag, vände mig om och försökte se förvånad ut. Han gav mig en uppgiven blick så jag sa: ”Hej på dig med Armand.”
Jag kramade honom och ställde mig sedan vid Gunn. Armand ryckte på axlarna som i att han gav upp. Jag mimade ordet förnekelse mot honom. Sedan kom det sig så att jag hamnade bakpå Gunns cykel, Ingrid bakpå Kalles och så lite mer folk och vi cyklade hem till Gunn. Det var egentligen inte alls som Gunns hus såg ut. Det var en lång trappa upp till en slags balkong där jag och Gunn tillsist hamnade innan jag vaknade upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>