”Saknar Peng, är jag lugn?”

Trött som fan, jag vill sova. Och jag vill fortsätta sova konstant i tre veckor. Sen kan jag vakna och få träffa Gunn igen. Det kändes som allting skulle bli bra bara jag kom hem från Bulgarien. Allt blev bättre och mycket roligare, men defenitivt inte bra. Jag kunde inte kolla åt Karl och Ingrid utan att deppa ihop totalt, det är inte deras fel det är klart. Jag orkar bara inte med det här. Speciellt inte blandat med alla tankar, all förvirring som alltid råder inom mig konstant. Frågan som jag bär på, och som den magiska åttabollen svarade ett enkelt ”Yes” på. Vågar man lita på en magisk åttaboll? ¿Se amo?

Blindkod hämmar er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>