Dröm: Käka tavelkritor

Dröm mellan onsdagen den 12/7 och torsdagen den 13/7 2006
Jag, Ingrid och Paul delar en stuga i en lägergård. Lägergården är i Sverige, men det bor en massa tyskar där och det finns en högtalare i varje rum där tyskarnas ledare upplyser om evenemang. När vi ska sova eller någonting sådant upplyser tysken i högtalaren (på tyska) om att nu är det Bolibompa på TV. Paul och Ingrid tycker genast att de ska se det och jag säger att jag kommer snart så de går ut i andra rummet och sätter på TV’n. Jag hör ett konstigt ljud och upptäcker att han sonen i familjen Ozborne står och äter Ingrids tavelkritor som hon har till sin fiol. Jag frågar honom uppriktigt om han äter dem för att han ska få en ljusare röst och han svarar ja. Då går Ingrid förbi den öppna dörren (från TV rummet mot toan) spritt naken och rycker åt sig en handuk på vägen som hon slänger lite nonchalant över axeln. Han Ozborne-sonen stirrar chockat ett tag rycker sedan på axlarna och återgår till att äta kritor.

Att det var naket folk i min dröm kan enkelt förklaras med att jag läst en drömtydarbok dagen innan och hur många olika tolkningar det fanns om man drömde om nakenhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>