Sommarlov, ja

Ja, vilka nätter har jag egentligen spenderat hemma det här lovet? Idag är den tredje. Om vi börjar från fredagens avslutning vecka 24 så blir en fin översikt på mina sovplatser såhär:

v24
fre-lör: Ingrid
lör-sön: Ingrid
sön-mån: hemma
v25
mån-tis: Göteborg
tis-ons: Götebörg
ons-tor: mormor
tor-fre: Ingrid
fre-lör: Gunnar
lör-sön: Ingrid
sön-mån: hemma
v26
mån-tis: Annika
tis-ons: Annika
ons-tor: Annika
tor-fre: Annika
fre-lör: Ingrid
lör-sön: hemma

(TBC)

Jag känner att jag spenderar mycket tid tillsammans med min familj, jag var faktist hemma flera gånger, men har stuckit iväg under kvällen. Mor min är lite lagom sur på mig. Ska försöka åka och tälta nästa vecka.

Gunn åker iväg på måndag, jag kommer inte få se honom förens i Augusti. Nu ska han på mattetävling och efter det till Kina. Jag kommer sakna honom, och det är inte kul. Jag får väl hitta på en massa saker att göra så att jag inte tänker för mycket på det… Hittills har jag haft ett fantastiskt lov!

Fututa sum hic. (Naah, just kidding)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>