Dröm: Rökare?!

Drömd mellan klockan 05:00 och 13:00 den 25/6 2006
Jag kan inte minnas att drömmen egentligen hade någon handling, mest att den kändes läskigt sann och om jag inte vaknat på Ingrids kökssoffa efter den hade jag kanske trott på den. Jag var med Gunn i alla fall (surprise, surprise) och det visade sig att han var rökare. Det läskiga med drömmen var att det inte förvånade mig utan mer som något jag vetat hela tiden men aldrig fått bevisat. Det mesta jag minns var att vi tog en promenad och han rökte, och han bjöd någon på en cigarett också… men inte mig. Det var i alla fall ganska lättande att han inte försökte bjuda mig minns jag att jag tyckte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>