Andra gången i mitt liv som jag …

I tisdags kväll var andra gången i mitt liv som jag sov över hos någon innan en skoldag. Sist var innan ett svenskseminarium hos Ingrid då jag tappat bort mitt texthäfte. Nu var det hos Gunn tillsammans med Ingrid, Adam, Armand, Kalle och Paul. Vi såg på Jurasic Park III samt Hot Chick innan vi klockan två insåg att vi inte skulle sätta på en fyra timmar lång skräckfilm. Ingrid, Armand, Adam och Paul tog en promenad. Gunn och Kalle sov (nästan) redan då och jag slocknade straxt efter det att de andra hade gått. Mysfaktor hög.

Idag hade vi genrep inför avslutningen imorgon. Jag kommer skaka som en maraccas när jag ska sjunga. Jag får väl hoppas på att det går bra. Bara jag inte glömmer bort stegen. Sedan är det sommarlov. Det är nästan sorgligt att inte kunna få träffa alla varenda dag som man gjort tidigare. Hur ska jag överleva två månader utan att träffa alla underbara människor konstant? Jag kommer i alla fall vara beroende av ett busskort eller bli en expertcyklist under sommarlovet. Och folk måste se till att träffa mig annars kommer inte jag vara hälften så mycket människa av det jag är nu. Jag älskar dem alla, och jag kan inte föreställa mig så lång tid utan dem.

Glad sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>