Lyckligast

Jag är helt lycklig. Komplett, fulländad. Jag hoppas jag aldrig glömmer den här känslan, det krävs mycket för att få mig att bli nere. Jag får bara VG i ett ämne jag satsade på MVG till, jag har fått en cykel stulen… så vad bryr jag mig om det? Det verkar inte betyda alls mycket längre. Min mamma tycker att jag inte bryr mig om något längre och är jättearg på mig, men jag kan inte känna mig nedslagen av det heller… för det är inte så viktigt. Livet bara verkar gå framåt för mig. Och på toppen av allt ösregnade det idag så jag blev helt genomblöt, kunde jag ha mer tur? Jag älskar regn, det var så länge sen det regnade såhär.

inget speciellt sådär men 13-14 maj och lite kul… 17 maj, norges nationaldag, mycket lyckligt.På fredag ska folk hem till Gunn, eventuellt… eller ganska klart, men det gäller bara att få folket dit. Så det ska vi försöka med. Nu ska jag gå och vara lite glad mer. Pratar med Marion och Tim på msn… Ingrid med iof, men hon dricker te nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>