Dröm: Utskällning

Dröm mellan lördagen den 27/5 och söndagen 28/5 2006
Jaha, så var det dags för ännu en dröm där jag blir utskälld. Förra gången var det Ingrid som skällde ut mig att jag bara var ute efter sex med Gunn. Mycket flummt, och jag tjöt och grät att så inte alls var fallet. Inatt var det istället Gunn som skällde ut mig om precis samma sak. Det var väldigt, väldigt läskigt. Den här gången protesterade jag inte ens. Det kan bero på att det inte blev mycket pauser för mig att flika in i, men jag bara stod där och tog åt mig som en slagpåse.

Jag har verkligen helt sjuka drömmar O_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>