Dröm: Vem ligger i Adams säng?

Dröm mellan onsdagen 24/5 och torsdagen 25/5 2006

Jag och Gunn var ute och gick och det var mitt i natten, och så kom vi till ett hus som tydligen var Adams hus… vi tittade in genom fönstret och där låg Adam i en säng och sov… men det låg någon jättenära honom. Vi försökte se vem det var men det gick inte urskilja i mörkret… plötslgt satte sig personen i fråga upp och flämtade till när han fick syn på mig och Gunn i fönstret, det var Paul.”Shit det är Matilda”, sa han.
Jag fick intyga för både Adam och Paul att jag inte tänkte säga någonting om det jag hade sett…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>