Imorgon

Imorgon kommer Adam och Gunn hit. Vi ska ha Lost-maraton. Jag får inte tag i många fler, men Armand kommer antagligen om jag får tag i honom, annars blir det synd om Adam, eller som Gunn sa ”vad mobbad han kommer bli då :P”. Jo kanske, men jag ska nog se till att få hit Armand så han inte behöver känna sig så mobbad. Julls, Hannicon, Kalle och Michan ska jag också fråga om jag får tag i dem. Skulle frågat Frida med om jag haft hennes nummer…
Julls kommer inte, för hon lägger sig för tidigt. Hannicon kommer inte för hon bor för långt bort. Kalle kommer inte för att hans föräldrar inte tillåter honom. Michan har ingen anledning att låta bli att komma. Dett är min hypotes på hur jag tror att det kommer bli. Fast ja… de som jag har frågat men som inte kommer är Ingrid (hos far sin), Paul (seglar)  och Karin (hade massor att göra). Men jag hoppas någon mer kommer, sen kan det bli jättemysigt.

Längtar redan.
nej, nu ska jag och Nalle gå och lägga oss. Sov Gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>