Går jag på droger?

När min farmor var här för några veckor sen anklagade hon mig för att använda droger. Hon tyckte att mina pupiller såg så stora ut och tydligen blir pupiller det av droger. I morse anklagade min mamma mig för att gå på droger för att jag inte äter så mycket längre. Vad är det för fel på min släkt? Hur kan de ens få för sig en så dum sak? Jag skulle aldrig börja ta droger och det borde de veta. Jag blir seriöst riktigt ledsen när de inte kan lita på mig.

Okej, jag har inte ätit speciellt mycket den här veckan, jag har mått illa. Mina föräldrar föreslog att jag blivit gravid. Det vad nästan så jag ville skratta åt det. Men jag mår faktist mycket bättre nu, har ätit fyra pannkakor till brunch. Men jag är orolig, jag brukar faktist äta mycket mat annars och ligga på ungefär samma vikt. Nu har jag gått ner 3kg bara den här veckan… jag blir nervös. Jag fick höra i nian att jag borde gå upp lite mer, iår sa skolsyster att min vikt var helt normal hur man nu ska tolka det. Jag vill inte bli något skelett med skinnslamsor på…

Nu måste jag gå och plugga till mitt prov i samhällskunskap som jag har på tisdag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>