Rörig dag

Det här har nog varit en av de absolut rörigaste dagarna i mitt liv. När jag vaknar och går upp är jag helt chockad fortfarande. Jag hade drömt något om det han berättade för mig igår, men jag vet inte riktigt vad. Något om att vi pratade eller så, men det brukar vi ju göra… I alla fall, jag vaknar, chockad och förrvirrad. Kommer iväg till bussen och vill bara gråta för jag avskyr verkligen mig själv och jag kan inte tänka. Under hela Musiken sitter jag och är halvborta och på sista halvan av lektionen flyr jag därifrån för att kolla om han är inloggad. Det är han inte, men då skriver jag journalinlägget nedan.
Sedan tillbaka till musiken för att fixa med det sista, och få tillbaka det hybersvåra musikprovet som jag tydligen fått MVG på. Jag hade verkligen aldrig kunnat gissa det. Jag måste blivit skadad av att umgås med föredetta elever från folkungas musikklasser. Även om det var ett teoriprov.
Under lunchen kunde jag inte äta för jag var så förvirrat illamående fortfarande och folk försökte tvinga i mig mat, men de lyckades inte. Sedan var det matte, min mattelärare är verkligen fantastisk, han bryr sig verkligen om sina elever. Han tyckte att jag inte verkade må så bra och föreslog att om jag inte ville prata om det skulle jag gå och vila mig. Jag gick upp till den lilla datasalen på 400-planet och loggade in på msn och irc. Nu var han inne och han sa att jag inte skulle oroa mig över honom. Jag blev hemskt lättad och mådde betydligt bättre när jag en timme senare tuffade iväg till samhällskunskapen. Jag hade till och med roligt på samhället. Jag började dock må illa igen en bit in på lektionen, men det berodde nog mest på att jag inte hade ätit någon lunch.

Folk blir inte kära i mig. Det blir de bara inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>