It doesn't work

Jag har återgått till min gamla vana, läsa heta fanfictions. Snape/Hermione most… Like there was nothing else that could turn me on! Det här är inte bra, egentligen. Jag får inte den sömn jag behöver och det känns inte bra mellan mig och Zebastian. Det var i och försig det som utlöste det hela, tveksamheter i förhållandet. Och så åter till min gamla vana. Playwich dumbheads! Av alla sidor så är det Playwitch jag är inne och läser på, jag menar – hur tydligt hörs det inte på namnet vad det är för en sida… Jag behöver seriöst ett liv. Fast jag måste medge att de där fanficsen är väldigt trevliga – faktiskt.

Jag borde sova… ska upp tidigt på morgonen och till Norrköping.

Alan Rickman är het. Har en musikvideo där han är med, extremt het. Nu känner jag mig lite silly… Fast han är extra fin när man just avslutat en HG/SS-fic. Om man bara kunde ta bort tjejen som klänger på honom i videon …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>