Varför ringde inte jag?

Jaha, igår vid sjutiden skulle jag ringt till Zebastian, men jag gjorde inte det. Varför? Jo, för att jag somnade och sedan var jag ensam hemma med Linnéa hela kvällen och jag kunde inte direkt lämna henne ensam, men jag har sånt dåligt samvete. Jag måste ringa idag, ikväll menar jag. Hans styvpappas föräldrar är där… väldigt trevligt. Ja, i alla fall usch.

Jag var på Tonår i fredagskväll, det är ungdomsgruppen i Annikas kyrka. Vi lyssnade på en föreläsning om Gud, jag och pengar som var lite intressant. Vi fikade och så såg vi på Kalle och chokladfabriken. Jag älskade Willy Wonka. Han var den mest underbaraste karaktär jag någonsin sett på film.

Jag fick 83% på mitt Spanskprov, den ni! Slå den om ni kan!
Nej nu ska göra mitt enormt tråkiga musikarbete. Först ska jag kolla min mail och se om min lärare har svarat… Hoppas det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>