Senaste veckan

Jag ska försöka sammanfatta det här snabbt så att jag kan ringa till Zebban sen.

Förra veckan drömde jag en dröm, och den löd enligt följande:
Jag rymde ifrån en tidigare dröm som var läskig, då kom jag fram till en jättelik dubbelsäng. På ena halvan satt en hel skolklass, som om det var lika normalt som att sitta i bänkar och bli undervisade. I mitten av sängen satt min kompis Gunnar och jag hälsade på honom med en kram som vanligt innan jag gömde mig under täcket för att den läskiga drömmen inte skulle hitta mig.
När jag berättar det här i skolan snappar Kalle upp följande: säng, Gunnar, kramas, under täcket.
Efter ett antal hopplösa minuter att försöka få dem att sluta misstolka min dröm säger jag till Gunnar: ”Nu får du tala om för dem vad du gjorde i min dröm, för du var där på egen fri vilja!”
Med ett skratt går Gunnar och knackar Kalle på axeln och säger ”Jag var där för att pimpla fisk.”
”Vart fan hittade du det hålet någonstans?” utbrister jag varpå alla brister i skratt och Gunnar ligger ner på golvet och garvar.

I helgen var jag hos Zebban, mycket trevligt. Vi såg på film (American Pie 3 The Wedding, Systrar i Jeans och Notting Hill), myste och satt lite vid datorn. Jag lekte också lite med hans lillasyster som bara är två år gammal. Jättesöt. Jag åkte till honom i fredags kväll och åkte hem igår (söndag) eftermiddag. Hela två nätter, men Matilda kan intyga att hon fortfarande är en oskyldig liten flicka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>