Tjohej

(Obs, för mig känns det fortfarande som den 3 januari)

Igår åkte jag för att fira farfars sjuttioårsdag. Görtrist tänkte jag, och jag höll på att somna vid flera tillfällen, men jag överlevde. Faktist. Jag visste inte ens att min farfar hade en födelsedag, eller ja, att han firade den, eller allra minst att den var i Januari. Janne (min farbror) har tydligen lämnat Anne, lilla gumman, hoppas det blir bättre, för du är vacker och kan få precis vem du vill. Jag lovar.

Nyårsafton. Vi höll på och smällde raketer i över en halvtimme. Ja, jag var med Zebastian. Sen fick vi, trots att hans mamma tidigare sagt nej till det, sova i samma säng. Så det så. Hon var nog för trött för att skaffa fram en säng klockan ett på natten. Jag och Zebban höll oss i alla fall vakna till klockan fyra. Inga detaljer ges.

Han kanske kommer imorgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>