Vad som hände med Alex

Tydligen är Alex och Maria jättekära, i alla fall som det ser ut utifrån sett. Jag vet ett jag borde vara glad för Marias skull och delvis är jag det, men jag kan inte låta bli att vara avundsjuk och minnas då Alex la sin jacka runt mig när jag frös. Jag har en pojkvän som jag tycker jättemycket om, men det är någon slags förbannelse över Alexander och jag kan inte hjälpa det. Maria, lilla gumman, jag önskar dig (dels motvilligt) lycka till.

Erik pratade med mig igen natten till Julaftonen. Jag vill bara förklara att jag har skaffat pojkvän, men han verkar inte förstå vad jag menade. I alla fall, varför kommer killar i flock för? Kan det inte bara vara så att man träffar en kille i taget?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>